Πολυδιαστατική Θεραπεία

Quantum Energy Upgrade

Οι Κβαντικές θεραπείες κάνουν χρήση των μορφικών πεδίων και του ενοποιημένου πεδίου συνειδητότητας. Λειτουργούν μεταδίδοντας στο σώμα συχνότητες και ενεργειακές πληροφορίες  που του είναι απαραίτητες για να αποκαταστήσει τη σωστή λειτουργία του.

Είναι πανίσχυρες και γρήγορες θεραπείες για κάθε είδους ενόχληση ή πρόβλημα.

Γίνονται από κοντά ή από απόσταση (μέσω βιντεοκλήσης)

Πρόσβαση στη Συνειδητότητα

Access Consciousness


Η μέθοδος Access Consciousness® είναι ένα σύνολο εργαλείων και τεχνικών, που μας επιτρέπουν να δημιουργήσουμε ότι επιθυμούμε με ένα διαφορετικό και ευκολότερο τρόπο και να αλλάξουμε στη ζωή μας ότι δεν είχαμε μπορέσει να αλλάξουμε μέχρι σήμερα! Μάς απελευθερώνει από τα όρια που έχουμε βάλει από μόνοι μας στο σώμα μας και στον εαυτό μας. Είναι σαν να πατάμε το κουμπί διαγραφής στον υπολογιστή και να καθαρίζουμε τον σκληρό δίσκο από τα άχρηστα αρχεία.

Γίνονται μόνο από κοντά - εξ' επαφής.

Θεραπευτική Αναδρομή

  Soul Viewing

Αναδρομή σε προηγούμενες ζωές. Δημιουργώντας ένα πλέγμα κρυστάλλων, έχουμε τη θέαση πληροφοριών που προέρχονται από προηγούμενες ζωές και που μας δίνουν απαντήσεις για σημερινά προβλήματα. Ο θεραπευόμενος βρίσκεται σε πολύ βαθιά χαλάρωση αλλά όχι σε ύπνωση και έχει επίγνωση της εμπειρίας.

Γίνεται και διαισθητικά από απόσταση, χωρίς την παρουσία του θεραπευόμενου.

Ερμηνεία Ονείρων

Dream Interpretation

Τα όνειρα κρύβουν σημαντικά μηνύματα από την ψυχή μας. Με βάση την Σαμάνικη παράδοση της ερμηνείας των ονείρων, ο θεραπευτής σάς κατευθύνει να "μπείτε μέσα στην ενέργεια" κάθε ονειρικού στοιχείου και από εκεί να αντλήσετε τις πληροφορίες που χρειάζεστε. Ακολουθεί σύντομη θεραπεία για τα υποσυνείδητα θέματα που αναδύονται.

Γίνεται και διαισθητικά από απόσταση, χωρίς την παρουσία του θεραπευόμενου.

Ενεργειακός Καθαρισμός Χώρων

Space Clearing

Ενεργειακός καθαρισμός χώρων - σπιτιών - οικοπέδων. Αφαιρούνται αρνητικές ενέργειες και ενεργειακά αποτυπώματα. Ο χώρος ανανεώνεται και ευλογείται ενεργειακά. Σε σπίτια αλλάζει η ενέργεια του χώρου.

Σε γραφεία ανοίγει το δρόμο για καλύτερη δουλειά.

Σε κτήματα ευλογείται η σοδειά.

Διευκολύνεται η πώληση ή η ενοικίαση του χώρου.

Γίνεται επί τόπου ή από απόσταση.

Η ενεργειακή θεραπεία δεν αντικαθιστά την ιατρική φροντίδα και παρακολούθηση, αλλά συνεργάζεται άριστα με όλες τις κλασικές ιατρικές πρακτικές.  Όσοι ακολουθούν ήδη κάποια ιατρική θεραπεία, συστήνεται να την συνεχίσουν και να ενημερώσουν σχετικά το γιατρό τους.

Ο ενεργειακός θεραπευτής δεν είναι γιατρός, δεν κάνει διαγνώσεις, ούτε συστήνει φάρμακα.

Κάθε πρακτική ενεργειακής θεραπείας γίνεται με την απόλυτη συναίνεση και ευθύνη του θεραπευόμενου.

subscribe.jpg