Όροι  χρήσης των προσωπικών σας δεδομένων

Χρησιμοποιούμε τα δεδομένα σας αποκλειστικά και μόνο για να σας ενημερώνουμε μέσω email ή/και τηλεφωνικά για τις δραστηριότητες που λαμβάνουν χώρα και για θέματα που αφορούν τη συμμετοχή σας σε σεμινάρια, θεραπείες ή άλλες εκδηλώσεις.  

Τα δεδομένα σας δεν μεταβιβάζονται σε άλλες εταιρείες με σκοπό την προώθηση προϊόντων ή υπηρεσιών τρίτων.  

 

Μπορούμε να μοιραστούμε τα προσωπικά σας δεδομένα με οποιονδήποτε πάροχο υπηρεσιών, υπεργολάβους και αντιπροσώπους που μπορούμε να ορίσουμε για την εκτέλεση λειτουργιών εκ μέρους μας και σύμφωνα με τις οδηγίες μας, συμπεριλαμβανομένων παρόχων πληρωμών, παρόχων έκδοσης εισιτηρίων, παρόχων επικοινωνίας μέσω email, παρόχων υπηρεσιών ηλεκτρονικών ραντεβού, παρόχων πληροφορικής, λογιστών, κλπ.

Ορισμένα ή όλα τα προσωπικά σας δεδομένα ενδέχεται να αποθηκευτούν εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ) για οποιονδήποτε λόγο, συμπεριλαμβανομένου για παράδειγμα, εάν ο διακομιστής email μας βρίσκεται σε χώρα εκτός της ΕΕ ή εάν κάποιος από τους παρόχους υπηρεσιών μας ή τους οι διακομιστές βασίζονται εκτός ΕΕ. Θα μεταφέρουμε μόνο τα προσωπικά σας δεδομένα σε οργανισμούς που έχουν παράσχει επαρκείς εγγυήσεις για τα προσωπικά σας δεδομένα.

Έχετε το δικαίωμα να λάβετε από εμάς αντίγραφο των προσωπικών δεδομένων που διατηρούμε για εσάς και να μας ζητήσετε να διορθώσουμε τα σφάλματα στα προσωπικά δεδομένα, εάν είναι ανακριβή ή ελλιπή. Έχετε επίσης το δικαίωμα ανά πάσα στιγμή να απαιτήσετε τη διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων. Επικοινωνήστε μαζί μας στη διεύθυνση info@upgradeyou.online. Αν λαμβάνετε ενημερωτικά μηνύματα μέσω email και αλλάξετε γνώμη, μπορείτε να διαγραφείτε από τη λίστα ενημέρωσης κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο διαγραφής που βρίσκεται στο κάτω μέρος όλων των μηνυμάτων που σας στέλνουμε.

Εάν λάβετε ανακοινώσεις μάρκετινγκ από εμάς, θα διατηρήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα μέχρι να εξαιρεθείτε από τη λήψη τέτοιων επικοινωνιών.

Εάν επικοινωνήσετε μαζί μας για μια ερώτηση ή διευκρίνηση, θα διατηρήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα για 6 μήνες μετά από αυτήν την επαφή για να απαντήσουμε σε τυχόν περαιτέρω απορίες που ενδέχεται να έχετε.

Ενδέχεται να αλλάξουμε τους όρους αυτής της πολιτικής κατά καιρούς. Είστε υπεύθυνοι για τον τακτικό έλεγχο αυτής της πολιτικής, έτσι ώστε να γνωρίζετε τυχόν αλλαγές σε αυτήν. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας μετά την ώρα που δηλώνουμε ότι οι αλλαγές θα τεθούν σε ισχύ, θα έχετε αποδεχτεί τις αλλαγές.

Με την εγγραφή σας σε οποιαδήποτε ηλεκτρονική υπηρεσία μας, συμφωνείτε ότι έχουμε την άδειά σας να χρησιμοποιήσουμε τα δεδομένα σας με τον τρόπο που αναφέρεται σε αυτή την πολιτική.

Έφη Χαλκιώτη

Κάτω Άσσος Κορινθίας, 20006

τηλ.  693 220 6665

email: info@upgradeyou.online