Επικοινωνία

nov2020.jpg

Έφη Χαλκιώτη


Intuitive Multidimensional Healer 

​Η Έφη Χαλκιώτη έχει μεταπτυχιακό στην διοίκηση επιχειρήσεων (MBA) από το Northeastern University της Βοστώνης. Έχει εργαστεί επί 25 χρόνια στην Αθήνα, αρχικά σαν Διευθύντρια Μάρκετινγκ και αργότερα σαν Σύμβουλος Επιχειρήσεων στον τομέα των Πωλήσεων, του Management και της Επικοινωνίας.

Εδώ και 10 χρόνια έκανε μια μεγάλη στροφή στην καριέρα της για να αφοσιωθεί πλήρως και επαγγελματικά με την μακροχρόνια αγάπη της, που είναι η πνευματική αυτογνωσία και οι πολυδιαστατικές θεραπείες.

Στο κέντρο προσωπικής βελτίωσης, Φως Ένδον, που έχει δημιουργήσει στον Άσσο Κορινθίας, λειτουργεί ως σύμβουλος και καταλύτης αλλαγής, μεταμόρφωσης και εξέλιξης. 

Είναι πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια της τεχνικής ThetaHealing® (ΤhetaHealing Instructor) από το ίδρυμα THInK, και του Reiki (Reiki Master Teacher). 

Είναι επίσης πιστοποιημένη στις τεχνικές: Access Consciousness®, Arcturian Healing Μethod, Pranic Healing, Tong Ren, Scalar Prana Clairvoyance, Intuitive Animal Communication, Shamanic Dreaming, Shamanic Mythic Mapping, Emotional Release, Crystal Viewing of the Soul.

 

Σήμερα πια εξασκεί τη θεραπευτική μέθοδο QUANTUM ENERGY UPGRADE, που η ίδια έχει συνθέσει από την πολύχρονη εμπειρία της. 

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες ελάτε σε επαφή μαζί μας τηλεφωνικά, μέσω email, ή της φόρμας επικοινωνίας. 

 

Θα λάβετε απάντηση το συντομότερο. 

Ευχαριστούμε για το μήνυμα!