Πολυδιαστατικές Θεραπείες 

Είμαστε φτιαγμένοι από ενέργεια και πληροφορία. Το σώμα μας, που αντιλαμβανόμαστε σαν στερεό και συμπαγές, στην πραγματικότητα αποτελείται από άτομα που δονούνται συνεχώς σε διάφορες συχνότητες. ​Αυτό που βιώνουμε ως ασθένεια, δυσκολία, συναισθηματική επιβάρυνση, κακές συνθήκες στην καθημερινότητα, ή αδιέξοδο, δεν είναι παρά μια δονητική κατάσταση που χρειάζεται να αλλάξει.

 

Η πολυδιαστατική θεραπεία είναι μια ολιστική προσέγγιση, που αποσκοπεί στο να αναβαθμίσει τη δόνηση τόσο του φυσικού σώματος, όσο και των ενεργειακών σωμάτων, έτσι ώστε να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις που θα οδηγήσουν σε μια διαφορετική πραγματικότητα.

Ο θεραπευτής διευκολύνει αυτή την αλλαγή, μεταδίδοντας ενέργεια στον θεραπευόμενο. 

Το αποτέλεσμα εξαρτάται από εσάς τους ίδιους. 

Είστε αποφασισμένοι να αλλάξετε;

Διαλογισμός

Ο διαλογισμός είναι μία μέθοδος για ψυχική ισορροπία και αυτογνωσία.

 

Βοηθά να ανακαλύψουμε τον εσωτερικό μας κόσμο και να έρθουμε σε επαφή με την πνευματική μας πλευρά. Ο νους ηρεμεί και επέρχεται εσωτερική σιωπή και γαλήνη.

 

Ο συχνός διαλογισμός είναι θεραπευτικός, ξεκουράζει, μειώνει τα σημάδια της γήρανσης σώματος και νου, ενισχύει το ανοσοποιητικό, βελτιώνει την συγκέντρωση, τη μνήμη και την επίδοση στην εργασία.

Μπορείτε να δοκιμάσετε κάποιους από τους ηχογραφημένους καθοδηγούμενους διαλογισμούς μας.

Σεμινάρια

Προσφέρουμε σεμινάρια μικρής και μεγαλύτερης διάρκειας για όσους ενδιαφέρονται να διδαχθούν κάποια θεραπευτική πρακτική, ή να μάθουν πώς να αλλάζουν και να βελτιώνουν τις συνθήκες της ζωής τους.