Σεμινάρια Theta Healing®

Η τεχνική ThetaHealing® δημιουργήθηκε από την Vianna Stibal το 1995 κατά τη διάρκεια της προσωπικής της διαδρομής προς την αποκατάσταση της υγείας της. Σήμερα έχει περισσότερους από 500.000 θεραπευτές σε όλο τον κόσμο.

Είναι μια μέθοδος προσωπικής βελτίωσης και ανάπτυξης, διαθέσιμη σε όλους. Το ThetaHealing είναι μια τεχνική εξάσκησης του νου που μας επιτρέπει την πρόσβαση στο υποσυνείδητο και την αλλαγή πεποιθήσεων που μας δημιουργούν εμπόδια και περιορισμούς στο να ζήσουμε με γαλήνη, υγεία και αφθονία. Η θεραπευτική δύναμη της τεχνικής ThetaHealing® είναι εντυπωσιακά γρήγορη και βαθιά τόσο σε σωματικό όσο και σε ψυχο-συναισθηματικό επίπεδο.

Η επιστήμη αποδεικνύει καθημερινά ότι οι αρνητικές σκέψεις προκαλούν τοξικά συναισθήματα, τα οποία οδηγούν στην ασθένεια. Η αυξανόμενη ανάγκη για την εύρεση τρόπων, με τους οποίους μπορεί να αλλάξει η σχέση σώματος – νου, προκειμένου να επαναφέρουμε την υγεία και την ισορροπία, κάνουν την τεχνική ThetaHealing μια επαναστατική μέθοδο.

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ.

Διάρκεια: 3 ημέρες

Κόστος: 300€

ThetaHealing®

Bασικό σεμινάριο

(Basic DNA)

Eισάγει τον εκπαιδευόμενο

στις βασικές αρχές

της τεχνικής ThetaHealing® 

Η τεχνική ThetaHealing (Θήτα) είναι μια απλή τεχνική διαλογισμού η οποία μας δίνει τη δυνατότητα να συνδεθούμε με τη Δημιουργική Πηγή των πάντων και να διευκολύνουμε την θεραπεία σε σωματικό, συναισθηματικό και πνευματικό επίπεδο. Το ThetaHealing έχει πάρει την ονομασία του από τα κύματα «Θήτα» του εγκεφάλου. Η επιστήμη έχει πλέον αποδείξει πως όταν ο εγκέφαλος βρίσκεται σε κατάσταση «Θήτα», δημιουργούνται οι κατάλληλες συνθήκες για να υλοποιήσουμε όλα όσα επιθυμούμε. Στο βασικό σεμινάριο μαθαίνετε πώς να μπαίνετε σε "κατάσταση Θήτα" και να παρατηρείτε τις αλλαγές να συμβαίνουν. Η τεχνική ThetaHealing μας μαθαίνει να εργαζόμαστε εξίσου αποτελεσματικά τόσο με τον εαυτό μας όσο και με τους άλλους.

 

Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου θα μάθετε και θα εξασκηθείτε στο να εντοπίζετε και να αλλάζετε "προγραμματισμούς" που συγκρατούνται από υποσυνείδητες πεποιθήσεις. Αρκεί να αναλογιστούμε ότι περίπου το 90% των πεποιθήσεων μας λειτουργούν μέσα από το υποσυνείδητό μας, για να καταλάβουμε ότι το υποσυνείδητο είναι ουσιαστικά αυτό που ελέγχει και διαμορφώνει τη ζωή μας. 

 

Επίσης θα μάθετε γιατί δημιουργούμε κάποιες καταστάσεις στη ζωή μας και τι μαθαίνουμε απ’ αυτές, τις βασικές αρχές για να υλοποιείτε τη ζωή που επιθυμείτε, πώς να κάνετε διαισθητική ανάγνωση (σκανάρισμα) του σώματος, πώς να εξισορροπείτε την ενέργειά σας, τα 7 επίπεδα της ύπαρξης και την δύναμη της σύνδεσης με την Δημιουργική Πηγή των πάντων.
 

Στο τέλoς του σεμιναρίου δίνεται πιστοποίηση από το ίδρυμα THInK, εγχειρίδια του Βασικού σεμιναρίου και το βιβλίο της Vianna Stibal “ThetaHealing  -  Η πρωτοποριακή ενεργειακή μέθοδος θεραπείας”

Για να παρακολουθήσετε το βασικό σεμινάριο, δεν απαιτείται καμία προηγούμενη εμπειρία η γνώση. Το βασικό σεμινάριο είναι προαπαιτούμενο για όλη την σειρά των πιο προχωρημένων σεμιναρίων ThetaHealing.

ThetaHealing®
Προχωρημένο Επίπεδο
(Advanced DNA)

Διάρκεια: 3 ημέρες

Kόστος: 300€

Στο Προχωρημένο Επίπεδο θα κατανοήσετε σε βάθος τις ενέργειες των διαφόρων Επιπέδων της Ύπαρξης (συμπεριλαμβανομένων των ορυκτών, των φυτών, του ζωικού βασιλείου), τη δυναμική που υπάρχει μεταξύ τους και θα ασχοληθούμε με το πως μεταφράζεται η επίδρασή τους στην καθημερινή ζωή και δραστηριότητα.


Θα μάθετε να ζείτε χωρίς απόρριψη, δυσαρέσκεια και ενοχή. Η επίλυση αυτών των περιοριστικών συναισθημάτων θα σας βοηθήσει στην πνευματική σας εξέλιξη και να συνδέεστε άμεσα με το Δημιουργό των Πάντων. Θα μάθετε να ακυρώνετε όρκους και δεσμεύσεις που σας εμποδίζουν να εξελιχθείτε, να καθαρίζετε ασυνείδητες μνήμες που δεν σας εξυπηρετούν πλέον, να στέλνετε αγάπη στο μωρό μέσα στη μήτρα, να θεραπεύετε την πληγωμένη ψυχή, να επικοινωνείτε με τον ανώτερο εαυτό σας, με προγόνους και να διεξάγετε όλες αυτές τις τεχνικές σε ζώα, σε φυτά, σε αντικείμενα και χώρους.

 

Αυτό το επίπεδο είναι μια υπέροχη εμπειρία, καθώς οι συμμετέχοντες λαμβάνουν θετικά συναισθήματα που ενσταλάσσονται από την εκπαιδεύτρια, όπως το να γνωρίζουν πώς να ζουν στο εδώ και τώρα και να βιώνουν την αυτό-αποδοχή μέσα από το Έβδομο Επίπεδο της Ύπαρξης.

Θα λάβετε το βιβλίο "Advanced ThetaHealing" και το εγχειρίδιο σπουδαστών στα ελληνικά και πιστοποίηση θεραπευτή του Προχωρημένου Επιπέδου από τη Vianna Stibal και το Ίδρυμα THInK.


Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η ολοκλήρωση του Βασικού Επιπέδου.

 
 
 
 
ThetaHealing®
Βαθύ Σκάψιμο
(Dig Deeper)

Διάρκεια:  2 ημέρες

Kόστος: 300€

Η εκπαίδευση αυτή διδάσκει τη βαθιά κατανόηση της χρήσης του «σκαψίματος» στο ThetaHealing, για την επίτευξη των μέγιστων δυνατών αποτελεσμάτων σε εσάς τους ίδιους και τους πελάτες σας.


Το γνωστό «Σκάψιμο» ή αλλιώς «Εργασία με τις Πεποιθήσεις», αποτελεί το βασικότερο θεραπευτικό εργαλείο στο ThetaHealing®. Ωστόσο, πολλοί θεραπευτές έχουν μπλοκαρίσματα που τους εμποδίζουν από το να είναι όσο αποτελεσματικοί θα μπορούσαν ή απλά δεν αντιλαμβάνονται επακριβώς πώς να χρησιμοποιούν αυτό το εργαλείο, χωρίς να καθοδηγούν τον πελάτη ή να προβάλλουν δικά τους θέματα.

Αν νιώθετε έτοιμοι να αποδεσμεύσετε όλα όσα σας εμποδίζουν από την αποτελεσματική χρήση της εργασίας με τις πεποιθήσεις, να βιώσετε καθημερινά «θαύματα» σε εσάς και τους πελάτες σας, τότε αυτή η εκπαίδευση είναι ιδανική για εσάς.

Θα λάβετε το εγχειρίδιο σπουδαστών στα ελληνικά και πιστοποίηση θεραπευτή του αντίστοιχου επιπέδου από τη Vianna Stibal και το Ίδρυμα THInK.

 

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η ολοκλήρωση του Προχωρημένου Επιπέδου της τεχνικής ThetaHealing.

 

To "Βαθύ Σκάψιμο" είναι προαπαιτούμενο για πολλές από τις πιο πρχωρημένες εκπαιδεύσεις του ThetaHealing®.

ThetaHealing®
Υλοποίηση και Αφθονία
(Manifesting and Abundance)

Διάρκεια:  2 ημέρες

Kόστος: 300€

Σε αυτό το σεμινάριο θα μάθετε να βρίσκετε τις περιοριστικές πεποιθήσεις που σχετίζονται με την έλλειψη του πλούτου, της αγάπης, της εσωτερικής ισορροπίας, της πνευματικής ανάπτυξης ή οποιοδήποτε άλλου θέματος συνδέεται με την αφθονία.

 

Συχνά γίνεται λόγος για το νόμο της έλξης και πως αρκεί να κάνει κάποιος θετικές δηλώσεις για αυτό που επιθυμεί, ώστε αυτό να υλοποιηθεί. Πολλοί είναι εκείνοι όμως, που ενώ κάνουν θετικές δηλώσεις, σκέφτονται θετικά και εστιάζουν όλη τους την ενέργεια σε αυτό που επιθυμούν, βλέπουν ότι δεν υλοποιείται και απαξιώνουν τελικά τη δύναμη της θετικής σκέψης και των θετικών δηλώσεων. Αυτό όμως συμβαίνει απλά λόγω της ύπαρξης των περιοριστικών πεποιθήσεων που υπάρχουν στο υποσυνείδητο, καθώς και της έλλειψης των αναγκαίων συναισθημάτων.

Μέσα από μια εκτενή λίστα πεποιθήσεων θα ανακαλύψουμε μαζί τους δικούς σας συνειδητούς και ασυνείδητους περιορισμούς. Θα ενσταλάξουμε συναισθήματα που ίσως δεν έχετε βιώσει μέχρι τώρα, και που σας απομακρύνουν από τη ζωή των ονείρων σας. Θα δοθούν συμβουλές, που μπορείτε να χρησιμοποιείτε στην καθημερινότητά σας για να δομήσετε μια συνειδητότητα συντονισμένη με την αφθονία και να δημιουργήσετε ένα άνοιγμα στη συμπαντική συγχρονικότητα, ώστε να υλοποιείτε τις βαθύτερες επιθυμίες και τα όνειρά σας.

Θα λάβετε το CD "ThetaHealing Abundance Meditation", το εγχειρίδιο σπουδαστών στα ελληνικά και πιστοποίηση θεραπευτή στην Υλοποίηση και Αφθονία από τη Vianna Stibal και το Ίδρυμα THInK.

 

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η ολοκλήρωση του Σεμιναρίου Βαθύ Σκάψιμο της τεχνικής ThetaHealing.

Με την Έφη Χαλκιώτη

Πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια 

της τεχνικής ThetaHealing®

από την ιδρύτρια, Vianna Stibal

και το ίδρυμα THInK

Η τεχνική ThetaHealing® ανήκει στις συμπληρωματικές- εναλλακτικές θεραπευτικές μεθόδους και δεν αποσκοπεί στο να υποκαταστήσει την ιατρική φροντίδα.

Οι θεραπευτές ThetaHealing® δεν κάνουν ιατρική διάγνωση, δεν συνταγογραφούν φάρμακα και δεν αλλάζουν την τρέχουσα θεραπευτική αγωγή που ακολουθεί ο ασθενής. 

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗ

Τα σεμινάρια εκπαιδευτών διδάσκονται

από την ιδρύτρια

της τεχνικής ThetaHealing®,

Βαϊάννα Στάιμπαλ

Φως Ένδον

Κέντρο Προσωπικής Βελτίωσης

Π.Ε.Ο. Κορίνθου-Πατρών 73Α

Άσσος Κορινθίας 20006

Τηλ.:  693 220 6665

Email: fosendon@gmail.com

Facebook logo

© 2014-2020  Φως Ένδον

TOP

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now