Τεχνική Theta Healing®

Αλλαγή πεποιθήσεων - Ο πυρήνας της τεχνικής ThetaHealing®

Σύμφωνα με τη φιλοσοφία της τεχνικής ThetaHealing®, στη βάση κάθε προβλήματος ή ασθένειας βρίσκονται περιοριστικές υποσυνείδητες πεποιθήσεις που δεν είναι αντιληπτές. Κατά τη διάρκεια μιας συνεδρίας Θήτα (ThetaHealing), ο θεραπευτής θα εντοπίσει αυτές τις υποσυνείδητες πεποιθήσεις που αποτελούν την αιτία του σωματικού ή ψυχικού ζητήματος που θέλετε να επιλύσετε. Αυτό γίνεται με μια διαδικασία ερωτήσεων προς το θεραπευόμενο, σε συνδυασμό με τη διαίσθηση του θεραπευτή. Μόλις εντοπιστεί μια θεμελιώδης αρνητική πεποίθηση, μπορεί αμέσως να αφαιρεθεί και να αντικατασταθεί από μια νέα, θετική πεποίθηση.
Τις περισσότερες φορές, η αλλαγή των πεποιθήσεων δεν αρκεί για να επιτευχθεί η επιθυμητή αλλαγή. Θα πρέπει να είστε σε θέση να βιώσετε και τα σχετικά συναισθήματα, τα οποία πολύ συχνά λείπουν. Για παράδειγμα, ένας θεραπευόμενος ίσως να μην γνωρίζει το συναίσθημα της χαράς, ή πώς είναι να ζει χωρίς φόβο. Με την τεχνική ThetaHealing®, μπορούμε να «διδάξουμε» το νου και το σώμα τα απαραίτητα συναισθήματα, έτσι ώστε να πετύχουμε την πληρέστερη θετική αλλαγή. 

Τομείς που βελτιώνονται μέσω της τεχνικής ThetaHealing®

Κάθε πτυχή της ζωής μπορεί να ωφεληθεί από τη θεραπεία Θήτα. Εάν υπάρχει κάτι που θέλετε να αλλάξετε, η θεραπεία Θήτα θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε νέες βάσεις για να υλοποιήσετε τη ζωή που επιθυμείτε.

 • Σωματικά προβλήματα (ασθένειες, πόνοι, τραύματα, χρόνιες παθήσεις, κλπ.)

 • Κατάθλιψη - Εθισμοί

 • Χάσιμο βάρους

 • Συναισθηματικά θέματα (πικρίες, θυμός, φοβίες, ψυχικά τραύματα, θλίψη, ενοχές, έλλειψη αυτοπεποίθησης και αυτοσεβασμού, κλπ.)

 • Διαπροσωπικές σχέσεις (επαγγελματικές, αισθηματικές, οικογενειακές, κλπ.)

 • Επαγγελματική επιτυχία και αφθονία σε όλους τους τομείς

 • Σύνδεση με τον εσώτερο εαυτό και το σκοπό της ύπαρξης 

Tι είναι τα εγκεφαλικά κύματα «Θήτα»

Η λειτουργία του νου μας παράγει ηλεκτρικές συχνότητες (που μετρώνται σε μονάδες Ηertz - τον αριθμό των κύκλων ανά δευτερόλεπτο). Υπάρχουν πέντε συχνότητες (Γάμμα, Άλφα, Βήτα, Θήτα και Δέλτα), οι οποίες αλλάζουν ανάλογα με την εγκεφαλική δραστηριότητα που εκτελείται. Η συχνότητα Θήτα (4-7 Ηz) κυριαρχεί στο μεσοδιάστημα ανάμεσα στο ξύπνιο και τον ύπνο και όταν βρισκόμαστε σε βαθύ διαλογισμό ή βαθιά χαλάρωση. 

Οι επιστήμονες έχουν αποφανθεί πως τα εγκεφαλικά κύματα Θήτα μειώνουν την ένταση και το άγχος, δημιουργούν χαλάρωση και ευφορία, βελτιώνουν την διαύγεια του νου και τη δημιουργικότητα, μειώνουν τον πόνο και διευκολύνουν την ίαση. Τα εγκεφαλικά κύματα Θήτα διέπουν το τμήμα του νου που βρίσκεται ανάμεσα στο συνειδητό και το ασυνείδητο. Μας δίνουν πρόσβαση στο υποσυνείδητο, όπου αποθηκεύονται όλες οι μνήμες, τα συναισθήματα και τα βιώματα. Οι υποσυνείδητες καταγραφές καθοδηγούν το μεγαλύτερο ποσοστό των πεποιθήσεων και της συμπεριφοράς μας. 

Τι  πρέπει να ξέρω για τη συνεδρία;

 • Ο θεραπευτής χρησιμοποιεί τη μέθοδο μυϊκού ελέγχου για να προσδιορίσει τις πεποιθήσεις που υπάρχουν καταγεγραμμένες στον υποσυνείδητο νου και για να επιβεβαιώσει τις αλλαγές που θα γίνουν κατά τη συνεδρία. Φροντίστε να έχετε πιει νερό πριν τη συνεδρία, γιατί η σωστή ενυδάτωση βοηθά στο μυϊκό έλεγχο.

 • Δεν χρειάζεται να κάνετε κάποια άλλη προετοιμασία, εκτός από το να έχετε αποφασίσει ποια θέματα θέλετε να αλλάξετε και να είστε έτοιμοι να τα αποδεσμεύσετε. Ο θεραπευτής θα σας προσφέρει ένα ασφαλές και υποστηρικτικό περιβάλλον για να εξερευνήσετε οτιδήποτε σας απασχολεί.

 • Όλες οι αλλαγές γίνονται αυστηρά με τη συναίνεση του θεραπευόμενου, ο οποίος έχει επίγνωση και συνείδηση της διαδικασίας. 

 • Η διάρκεια μιας συνεδρίας είναι περίπου μια ώρα. Ο αριθμός των συνεδριών που θα χρειαστούν εξαρτάται από το θέμα που σας απασχολεί. Πολλά ζητήματα επιλύονται σε μία με δύο συνεδρίες, ενώ άλλα χρειάζονται περισσότερες.

Περισσότερες πληροφορίες για την Τεχνική ThetaHealing® θα βρείτε στο www.thetahealing.com.

ThetaHealing® και ThetaHealer® είναι κατοχυρωμένες ονομασίες του THInK στο www.thetahealing.com.

Φως Ένδον

Κέντρο Προσωπικής Βελτίωσης

Π.Ε.Ο. Κορίνθου-Πατρών 73Α

Άσσος Κορινθίας 20006

Τηλ.:  693 220 6665

Email: fosendon@gmail.com

Facebook logo

© 2014-2020  Φως Ένδον

TOP

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now