Η ενεργειακή πύλη του Αυγούστου

 

 Ο Αύγουστος του 2017 αποτελεί μια ευκαιρία για να συνειδητοποιήσουμε την μοναδική ατομική μας ουσία, την οποία έχουμε έρθει για να μεταδώσουμε σε αυτό το πεδίο. Ο Αύγουστος συνδυάζει το Αιγυπτιακό Νέο Έτος (επονομαζόμενο η Πύλη του Λέοντα), την έκλειψη της Πανσελήνου στον Υδροχόο και την έκλειψη του Ηλίου στον Λέοντα.

 

Ακολουθεί μια επισκόπηση των ενεργειών που οδηγούν στην πύλη αυτής της Έκλειψης και της σημασίας τους για την ατομική αλλά και την εξέλιξη της συλλογικής συνειδητότητας.

 

 

 

Η άνοδος της Αυτοπραγμάτωσης μέσα από τις ενέργειες του Λέοντα.

Οι συχνότητες αυτή τη στιγμή είναι σαν ένας δυναμικός καθρέπτης για την αποκάλυψη και τον επαναπροσδιορισμό του εγώ.  Τι είναι το εγώ; Είναι οτιδήποτε με το οποίο συνταυτιζόμαστε. Ο πραγματικός εαυτός είναι μέσα σε όλα – είναι ολόκληρο το σύμπαν. Ο Λέων κυβερνά το εγώ, τον εαυτό, τις μάσκες που φοράμε και που είναι προσωπικότητες και κομμάτια του ενός ύψιστου δημιουργού. Αυτές οι ενέργειες του Λέοντα σχετίζονται με την αποδέσμευση των περιοριστικών ταυτίσεων, για να δώσουν χώρο στην αιώνια φύση μας, τον πραγματικό εαυτό.

 

Πανσέληνος και έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου – 7 Αυγούστου 2017, 21:11 ώρα Ελλάδας

Ο Υδροχόος είναι  αυτός που φέρνει το νερό,  την πηγή της ζωής στο σύνολο,  προσφέροντας τα δώρα του σύμπαντος σε όλους τους ανθρώπους, μέσα από νέους τρόπους ύπαρξης. Είναι το σύμβολο του συλλογικού ασυνείδητου, σε αρμονία με την ενέργεια της Πανσελήνου.

 

Η έκλειψη θα φέρει μια διαφορετική έκφραση της Πανσελήνου. Η Πανσέληνος είναι συνήθως ένα εξωστρεφές γεγονός, δηλαδή μας ωθεί να είμαστε έξω, να κοινωνικοποιηθούμε. Σε αυτή την περίσταση, η έμφαση θα είναι στο πώς συνδεόμαστε με αυτή την συλλογική δύναμη και πώς συνεισφέρουμε σ’αυτήν: με ποιο τρόπο η μοναδική μας ουσία συνεισφέρει στην πρόοδο της ανθρωπότητας.

 

Οι ιθαγενείς λένε για την ενέργεια της έκλειψης πως επιτρέπει να περάσουμε το πέπλο του θανάτου και της αναγέννησης, το σημείο που βρίσκεται η υπογραφή της ψυχής μας τη στιγμή της γέννησής μας. Είναι μια ευκαιρία να περάσουμε μια πύλη προς μια πιο ανοιχτή και δεκτική κατάσταση, να απεκδυθούμε από κάθε ταυτότητα για να βρούμε την πραγματική έκφραση της ψυχής μας. Αυτή η ενέργεια μας επιτρέπει να αποκτήσουμε μια πιο αντικειμενική εικόνα των σχέσεων, των επαγγελματικών επιλογών και των συνθηκών της ζωής μας. Είναι η μεγάλη επισκόπηση, η χρονική περίοδος που μπορούμε να δούμε προοπτικά την μεγάλη εικόνα.

 

Ας το σκεφτούμε σαν ένα κουμπί επανεκκίνησης για τη ζωή μας και ας επιτρέψουμε στον εαυτό μας ευκολία και χάρη αν εμφανιστούν συναισθήματα διάλυσης και σύγχυσης. Μπορεί να βιώσουμε την πλήρη διάλυση όσων γνωρίζαμε για τον εαυτό μας, ή μπορεί να ενδυθούμε ένα καινούργιο αρχέτυπο προσωπικότητας σε σχέση με την οικογένεια και τους φίλους μας – κάτι που δεν είχε σχέση με μας μέχρι τώρα. Είναι χρόνος για επανεκτίμηση και καρμικό ξεκαθάρισμα. Είναι ο τρόπος με τον οποίο το σύμπαν μας ωθεί να επαναπροσδιορίσουμε τον τρόπο που βλέπουμε τον εαυτό μας και το πώς αλληλεπιδρούμε με τον κόσμο γύρω μας.

 

Η Πύλη του Λέοντα – 8 Αυγούστου 2017

Η Πύλη του Λέοντα ανοίγει στις 26 Ιουλίου έως τις 12 Αυγούστου, ωστόσο είναι ισχυρότερη στις  8 Αυγούστου. Είναι η μέρα που μπορούμε να λάβουμε την πλήρη αφθονία της μαγικής και ισχυρής ενέργειας που προσφέρεται. 

 

Για να καταλάβουμε όμως τι είναι η Πύλη του Λέοντα, είναι σημαντικό να καταλάβουμε τι κάνουν αυτοί οι τρεις κοσμικοί παίκτες (Γη, Ήλιος και Σείριος).Για να ενεργοποιηθεί η Πύλη του Λέοντα, ο Ήλιος πρέπει να ευθυγραμμιστεί με τον Σείριο, ο οποίος είναι μεγαλύτερος και φωτεινότερος από τον δικό μας  Ήλιο.

 

Ο Σείριος είναι γνωστός ως Πνευματικός  Ήλιος και θεωρείται ότι κατέχει τη γνώση και τη σοφία από τα υψηλότερα Θεϊκά βασίλεια. Όταν ο Ήλιος και ο Σείριος συναντώνται κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, οι ενέργειές τους εντείνονται και είμαστε σε θέση να λάβουμε “φωτεινή ενέργεια” και από τα δύο αυτά ουράνια σώματα. Αν το σκεφτούμε συμβολικά, είναι σαν η Γη να λούζεται με δύο από τα δυνατότερα φώτα στον ουρανό.

 

Νέα Σελήνη και έκλειψη Ηλίου στο ζώδιο του Λέοντα – 21 Αυγούστου 2017

 

Η Νέα Σελήνη είναι η κατάλληλη στιγμή για να κοιτάξουμε προς τα μέσα, τα υποσυνείδητα ρεύματα της ζωής μας. Είναι η στιγμή που ανοίγει το κενό των πιθανοτήτων. Το αποκορύφωμα των ενεργειών που οδηγεί σ’αυτό το σημείο αφήνει το τέλειο άνοιγμα για να διαλυθούν  οι προκαταλήψεις σχετικά με το ποιοι είμαστε και να δημιουργήσουμε τη ζωή που πραγματικά θέλουμε. Είναι ένα δυνατό χρονικό σημείο για να θέσουμε την πρόθεση να «αδειάσουμε» και να αφήσουμε το καινούργιο να μπει στη ζωή μας.

 

Είναι μια επανεκκίνηση των ηλιακών ενεργειών, καθώς ο Ήλιος φεύγει από το οπτικό μας πεδίο με την έκλειψη. Όπως ο Ήλιος είναι το κέντρο του σύμπαντός μας, δίνοντας ενέργεια σε όλα τα πλάσματα του πλανήτη, έτσι και εμείς αντικατοπτρίζουμε αυτή την ιδιότητα με έναν εσωτερικό Ήλιο, που βρίσκεται στο Ηλιακό μας Πλέγμα. Αυτό είναι το κέντρο της ενέργειάς μας, αυτό που μας εξελίσσει μέσα από την αυθεντική μας δύναμη και το μαγνητισμό μας.  Καθώς οι ενέργειες κατεβαίνουν, είναι σημαντικό να εξετάσουμε κατά πόσο κρατάμε ένταση στο Ηλιακό Πλέγμα, πράγμα που μας εμποδίζει να υλοποιήσουμε το πραγματικό μας κάλεσμα. Ας ενδυναμώσουμε ξανά τον εαυτό μας. Μόλις ξυπνήσει αυτή η εσωτερική φωτιά, όλα τα υπόλοιπα θα γίνουν με μεγάλη ευκολία.

 

Για να δεχθούμε όλες αυτές τις ευεργετικές ενέργειες θα χρειαστεί να αφήσουμε πίσω όλα όσα μας είναι πλέον άχρηστα και να γίνουμε ένα ανοιχτό, δεκτικό  κανάλι.

 

Ο καθένας μας έχει τη δυνατότητα να συνεισφέρει στην παγκόσμια αλλαγή. Οι ενέργειες του Αυγούστου μας το υπενθυμίζουν και ξυπνούν μέσα μας την ατομική μας δύναμη.

 

Πηγές: 

http://in5d.com/double-eclipse-gateway-way-global-synchronized-meditation/

http://foreverconscious.com/opening-lionsgate-portal-august-2017

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Please reload

Φως Ένδον

Κέντρο Προσωπικής Βελτίωσης

Π.Ε.Ο. Κορίνθου-Πατρών 73Α

Άσσος Κορινθίας 20006

Τηλ.:  693 220 6665

Email: fosendon@gmail.com

Facebook logo

© 2014-2020  Φως Ένδον

TOP

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now