Θεραπευτική αναδρομή χρησιμοποιώντας κρυστάλλους

 

Οι κρύσταλλοι έχουν εκπληκτικές ιδιότητες και μπορούν να χρησιμοποιηθούν με πολλούς τρόπους σε μια θεραπευτική διαδικασία.

 

Η χρήση ενός πλέγματος κρυστάλλων σε συγκεκριμένη διάταξη πάνω και γύρω από το σώμα, μας δίνει τη δυνατότητα να επιτύχουμε και να διατηρήσουμε σταθερά εγκεφαλικά κύματα θήτα – δηλαδή μια βαθιά διαλογιστική κατάσταση. Το πλέγμα δημιουργεί μια ενεργειακή πύλη μέσω της οποίας μπορούμε να μεταφερθούμε σε άλλα πεδία συνειδητότητας, δίχως ο ενδιαφερόμενος να πρέπει να τεθεί σε ύπνωση.

 

Η θεραπευτική αναδρομή χρησιμοποιείται για να εξερευνήσουμε μνήμες από προηγούμενες ζωές ή προγονικές μνήμες και να κατανοήσουμε γιατί υπάρχει κάποιο θέμα στη ζωή μας σήμερα. Πολύ συχνά είναι απαραίτητο να διευθετήσουμε τα προβλήματα της παρούσας ζωής πριν εξερευνήσουμε ζητήματα που μπορεί να έχουν την προέλευσή τους σε προηγούμενες ζωές. Εάν διακρίνουμε πως ένα τωρινό ζήτημα συνδέεται με κάποιο τραύμα ή εκκρεμότητα από προηγούμενη ζωή και δεν εξηγείται ή δεν επιλύεται με άλλους τρόπους, τότε μια αναδρομή στο παρελθόν μπορεί να είναι πολύ χρήσιμη.

 

Πολλά γεγονότα που συνέβησαν σε προηγούμενες ζωές και που έχουν αφήσει τα ίχνη τους στην τωρινή ζωή, αποκαλύπτονται μέσα από ανεξήγητες σωματικές ή συναισθηματικές αντιδράσεις. Για παράδειγμα, συγκεκριμένες αντιπάθειες που δεν έχουν καμία βάση στην τρέχουσα ζωή σας μπορεί απλώς να προέρχονται από ένα συμβάν ζωής στο παρελθόν ή από μια συναισθηματική αντίδραση σε αυτό το γεγονός. Αυτό το είδος αντίδρασης, είτε είναι συναισθηματικό είτε σωματικό, μπορεί να σας προβληματίσει, καθώς δεν υπάρχει λογική αιτία για μια τόσο έντονη αντιπάθεια. Η γεύση και η οσμή είναι δύο από τα πιο συνηθισμένα κατάλοιπα ενός γεγονότος από προηγούμενες ζωές, όπως είναι και οι αλλεργίες. Αυτά τα υπολείμματα αναμνήσεων συχνά φαίνονται τυχαία και χωρίς κανένα λόγο ή αιτία, αλλά από τη στιγμή που θα αρχίσετε να εξερευνάτε τις προηγούμενες ζωές σας, μπορείτε να ανακαλύψετε τον λόγο πίσω από την ύπαρξή τους.

 

Τα θέματα που αναδύονται μπορεί να περιλαμβάνουν:

  • την πηγή φόβων και φοβιών

  • την πηγή σωματικών πόνων ή παθήσεων

  • το κάρμα που σας συνδέει με ανθρώπους που έχουν βρεθεί μαζί σας σε πολλές ζωές

  • τους λόγους που αισθάνεστε ιδιαίτερη προσκόλληση ή σύνδεση με άτομα, μέρη ή αντικείμενα

  • το σκοπό της ψυχής σας

 

Έτσι, μπορεί να επιλυθεί κάποιο σωματικό ή συναισθηματικό τραύμα που μας απασχολεί επί χρόνια και να εξηγηθούν δύσκολες διαπροσωπικές σχέσεις.  Επίσης, μπορεί κανείς να επισκεφθεί μελλοντικές ζωές, να δει εξ αποστάσεως αρχαίους τόπους και ιστορικά γεγονότα και να καταλάβει καλύτερα τον εαυτό του.

 

Μετά την διαδικασία της αναδρομής, μπορούμε να φέρουμε στο εδώ και τώρα γνώσεις και ικανότητες που υπήρχαν σε προηγούμενες ζωές δικές μας ή των προγόνων μας και να συνειδητοποιήσουμε τα μαθήματα που μας δίδαξε η προηγούμενη ζωή.

 

Η διαδικασία διαρκεί περίπου μια ώρα και διεξάγεται με ασφάλεια με την καθοδήγηση του θεραπευτή. Ο θεραπευόμενος έχει επίγνωση της όλης της διαδικασίας και θυμάται όσα είδε μετά το τέλος της.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Please reload

Φως Ένδον

Κέντρο Προσωπικής Βελτίωσης

Π.Ε.Ο. Κορίνθου-Πατρών 73Α

Άσσος Κορινθίας 20006

Τηλ.:  693 220 6665

Email: fosendon@gmail.com

Facebook logo

© 2014-2020  Φως Ένδον

TOP

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now