Φως Ένδον

Κέντρο Προσωπικής Βελτίωσης

Π.Ε.Ο. Κορίνθου-Πατρών 73Α

Άσσος Κορινθίας 20006

Τηλ.:  693 220 6665

Email: fosendon@gmail.com

Change Catalyst

ThetaHealing Practitioner & Instructor

Quantum Healer

Access Consciousness Practitioner

Reiki Master Teacher

Facebook logo

© 2016-2019  Φως Ένδον

TOP

Διαλογισμός κατά την Πανσέληνο

 Ο διαλογισμός είναι μια πανίσχυρη μέθοδος υπηρεσίας στην ανθρωπότητα όταν χρησιμοποιείται ο νους ως αγωγός για την υποδοχή των ενεργειών του φωτός και της αγάπης και της θέλησης-για-το-καλό και της κατεύθυνσής τους προς την ανθρώπινη συνείδηση. Η στιγμή της πανσελήνου κάθε μήνα προσφέρει άριστη ευκαιρία για διαλογισμό – ιδιαίτερα σε ομαδικό σχηματισμό – προκειμένου να χρησιμοποιείται ως μέσο συνεργασίας με το θείο Σχέδιο ή Πρόθεση για τον κόσμο μας.

Κάποιος θα μπορούσε να ρωτήσει, τι σχέση έχει η σελήνη με όλα αυτά; Οι ενέργειες του φωτός και της αγάπης και της θέλησης-για-το-καλό είναι πάντα διαθέσιμες για εκείνους που μπορούν να έρχονται σε επαφή μαζί τους μέσω διαλογισμού. Αλλά σε κάθε όψη της πλανητικής ζωής μας σημειώνονται κύκλοι ανόδου και καθόδου των πνευματικών ενεργειών, με τις οποίες οι όμιλοι, όπως επίσης και τα άτομα, μπορούν συνειδητά να συνεργάζονται. Ένας από τους σημαντικότερους ενεργειακούς κύκλους συμπίπτει με τις φάσεις της σελήνης, που φθάνει στην αιχμή της πλημμυρίδας του κατά την διάρκεια της πανσελήνου. Τότε επομένως είναι ο καιρός που η διοχέτευση της ενέργειας μέσω του ομαδικού διαλογισμού μπορεί να γίνει εξαιρετικά αποτελεσματική.

Οι ενέργειες που γίνονται μοναδικά διαθέσιμες κάθε πανσέληνο – άμα γίνονται κατανοητές, εισπράττονται και διανέμονται ορθά κατά το διαλογισμό – μπορούν να γίνουν όργανο βοηθείας προς την ανθρωπότητα για να προχωρήσει προς τον πνευματικό στόχο της ως ολοκληρωμένο, ευθυγραμμισμένο κέντρο συνείδησης μέσα στο σώμα του Ενός εντός του Οποίου ζούμε και κινούμεθα και έχουμε την ύπαρξή μας. Αυτό είναι ο ουσιώδης στόχος των μηνιαίων συναντήσεων διαλογισμού πανσελήνων.
 

Αλίκη Μπέιλι

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Please reload

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now