Όλα τα ζώα μπορούν να  δεχθούν θεραπεία 

Θεραπείες Ζώων

Η ενεργειακή θεραπεία ανακουφίζει τα ζώα συντροφιάς

H ενεργειακή θεραπεία είναι μια από τις αρχαιότερες μεθόδους αποκατάστασης της υγείας. Βασίζεται στο γεγονός ότι η ίδια ζωτική ενέργεια που υπάρχει μέσα στο ανθρώπινο σώμα, υπάρχει και στα ζώα και πως εκτός από το φυσικό σώμα, υπάρχει και ένα ενεργειακό σώμα. Είναι μια ολιστική μέθοδος που επαναφέρει το σώμα σε ισορροπία και του επιτρέπει να ανακτήσει την υγεία του σε όλα τα επίπεδα. Τα ζώα, όπως ακριβώς και οι άνθρωποι, μπορούν να ωφεληθούν από την ενεργειακή ολιστική θεραπεία.

 

Τα κατοικίδια έχουν συναισθήματα

Πολλές φορές ένα ζώο συντροφιάς παίρνει επάνω του ένα σωματικό ή συναισθηματικό πρόβλημα που βιώνει ο άνθρωπός του, για να τον βοηθήσει. Είναι επίσης γνωστό πως τα κατοικίδια πενθούν το χαμό αγαπημένων μελών της ανθρώπινης, ή και ζωικής τους οικογένειας όταν ζουν με άλλα ζώα.

 

Τι προσφέρει η ενεργειακή θεραπεία

Ο ενεργειακός θεραπευτής συνδέεται με το ενεργειακό πεδίο του ζώου και μπορεί να βοηθήσει με πολλούς τρόπους:

  • Να απαλύνει σωματικούς πόνους και συμπτώματα

  • Να ενισχύσει τη φαρμακευτική αγωγή

  • Να ηρεμήσει νευρικά και ευερέθιστα κατοικίδια

  • Να βοηθήσει ψυχικά ένα ζώο που βρίσκεται σε μεγάλη ένταση

  • Να διευκολύνει την προσαρμογή ενός καινούργιου ζώου στην νέα του οικογένεια (ειδικά αν προκειται για ζώα που έχουν βιώσει την κακοποίηση ή την εγκατάλειψη, αδέσποτα, κλπ.)

  • Να προετοιμάσει ένα ετοιμοθάνατο κατοικίδιο και την οικογενειά του για την αναχώρηση του ζώου.

Τι αποτελέσματα μπορώ να περιμένω

Κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός και ποτέ δεν μπορούμε να προβλέψουμε με ακρίβεια το αποτέλεσμα της θεραπείας. Το βέβαιο είναι πως το ζωάκι σας θα ισορροπήσει ενεργειακά και θα ανακτήσει την φυσική του ικανότητα για αυτο-ίαση. 

 

Μέσα από την ενεργειακή σύνδεση με το ζώο, ο θεραπευτής είναι πολύ πιθανό να δεχθεί και σκέψεις του ζώου, όπως για παράδειγμα, ζητήματα που το στεναχωρούν, ή την άποψη του κατοικίδιου για μια κατάσταση. Συνήθως, η προοπτική του ζώου είναι διαφορετική από αυτή των ανθρώπων και μπορεί να μην αντιλαμβάνεται ότι μια συμπεριφορά του δυσκολεύει τους ανθρώπους του. Ο θεραπευτής μπορεί να μεταδώσει στο ζώο την άποψη των ανθρώπων και να δώσει εναλλακτικές. Φυσικά, κάθε ζώο έχει τη δική του προσωπικότητα και βούληση και μπορεί να μην συμφωνεί να αλλάξει τους τρόπους του. Σ' αυτή την περίπτωση χρειάζεται η κατάλληλη εκπαίδευση. 

 

Ένα άλλο φαινόμενο, είναι το ζώο συντροφιάς να είναι έτοιμο να πεθάνει, αλλά να μην το αποφασίζει γιατί αισθάνεται τον πόνο του ανθρώπου του. Σ΄αυτή την περίπτωση του «επικοινωνούμε» ενεργειακά ότι είναι ελεύθερο να φύγει και ότι η οικογένειά του θα είναι καλά.

Τα ζώα είναι πολύ δεκτικά στις ενεργειακές θεραπείες γιατί δεν αντιδρούν όπως οι άνθρωποι, με τη λογική και τη δυσπιστία. Αντιθέτως, τα ζώα ζουν σε πλήρη επαφή με την ενέργεια και είναι πολύ ευαίσθητα σ' αυτήν. 

 

Η ενεργειακή θεραπεία ανοίγει μια νέα διάσταση στη φροντίδα που προσφέρετε στο αγαπημένο σας κατοικίδιο.

Η Θεραπεία γίνεται από απόσταση

Η θεραπεία από απόσταση γίνεται στέλνοντας μας μέσω email μια καθαρή φωτογραφία του ζώου (αν είναι δυνατόν να φαίνεται το πρόσωπο) και περιγράφοντας το ζήτημα που σας απασχολεί.

 

Ερχόμαστε σε επαφή μαζί σας τηλεφωνικά ή μέσω email και συμφωνούμε για το πότε θα γίνει η θεραπεία. Εσείς δεν χρειάζεται να κάνετε κάτι κατά τη διάρκεια της θεραπείας. Στο τέλος της θεραπείας σας ενημερώνουμε για ότι διαπιστώσαμε.

Η ενεργειακή θεραπεία δεν αντικαθιστά την ιατρική φροντίδα και παρακολούθηση.

Ο ενεργειακός θεραπευτής δεν είναι γιατρός, δεν κάνει διαγνώσεις, ούτε συστήνει φάρμακα.

Ένας υπεύθυνος κηδεμόνας κατοικίδιου πρέπει να συμβουλεύεται κτηνίατρο όταν βλέπει ότι το ζώο του έχει κάποιο πρόβλημα υγείας.

Είμαστε στη διάθεσή σας για περισσότερες πληροφορίες. Καλέστε το 693 220 6665

Φως Ένδον

Κέντρο Προσωπικής Βελτίωσης

Π.Ε.Ο. Κορίνθου-Πατρών 73Α

Άσσος Κορινθίας 20006

Τηλ.:  693 220 6665

Email: fosendon@gmail.com

Facebook logo

© 2014-2020  Φως Ένδον

TOP

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now