Σεμινάριο:  Ανοιχτοί Δρόμοι

 • Επίπεδο 1 : Ανασύσταση του Πεδίου Πιθανοτήτων

 • Επίπεδο 2 : Ζώντας Κβαντικά

Επίπεδο 1: 

Ανασύσταση του πεδίου πιθανοτήτων

Σε τι μπορεί να μας βοηθήσει:

 • θεραπεία σωματικών συμπτωμάτων

 • βελτίωση των οικονομικών

 • ανάδειξη ευκαιριών

 • ανεύρεση εργασίας

 • υλοποίηση οποιουδήποτε στόχου

 • εξομάλυνση σχέσεων

 • ανεύρεση συντρόφου

 • αύξηση πελατείας

...και σε οτιδήποτε άλλο φανταστείτε!

 

Σύμφωνα με την Κβαντική Φυσική, τα πάντα αναδύονται μέσα από το κβαντικό κενό (quantum void).  Αυτό το κβαντικό κενό περιέχει άπειρο δυναμικό και όλες τις πιθανές εκδοχές. Όταν όμως η συνείδησή μας παρατηρήσει και εστιάσει σε ένα συγκεκριμένο αποτέλεσμα, όλες αυτές οι άπειρες εκδοχές «συντρίβονται» στη συγκεκριμένη που παρατηρήσαμε, και οι υπόλοιπες παύουν να υπάρχουν για μας. Αυτό στην κβαντική γλώσσα ονομάζεται κατάρρευση της κυματοσυνάρτησης (collapsing the wave function).

Συνεπώς, κάθε συγκεκριμένη κατάσταση, για παράδειγμα μία ασθένεια, ή μια απόφαση, ή μια άποψη, είναι μια κατάρρευση της κυματοσυνάρτησης σε αυτό το αποτέλεσμα, πράγμα που κλείνει το δρόμο σε άλλες πιθανότητες να εμφανιστούν.

Τι θα γινόταν όμως, αν μπορούσαμε να αντιστρέψουμε αυτή τη διαδικασία και να ξανανοίξουμε το πεδίο πιθανοτήτων;

Αν μπορούσαμε να ανοίξουμε το δρόμο για την καλύτερη δυνατή εκδοχή να υλοποιηθεί;

Αυτό θα επέτρεπε να γίνουν αλλαγές σε πολλά επίπεδα!

Σε αυτό το τρίωρο σεμινάριο θα συζητήσουμε αυτές τις δυνατότητες για να πετύχουμε αλλαγή και θεραπεία σε διάφορους τομείς της ζωής μας. Θα μάθετε πρακτικούς τρόπους για να χρησιμοποιείτε την τεχνική της ανασύστασης του κβαντικού πεδίου πιθανοτήτων και να αφήνετε ανοιχτό το πεδίο ώστε να προκύψει η βέλτιστη εκδοχή. Θα κατανοήσετε με απλό τρόπο το θεωρητικό υπόβαθρο αυτής της τεχνικής και τον τρόπο σκέψης που θα σας επιτρέπει να το εφαρμόζετε για σας και για τους άλλους.

Σεμινάριο Ανοιχτοί Δρόμοι Επίπεδο 2

 

Κατάρρευση της κυματοσυνάρτησης και συνειδητότητα

Η κατάρρευση της κυματοσυνάρτησης είναι ένας κοινός όρος της κβαντικής φυσικής, ο οποίος προέρχεται από το περίφημο πείραμα της διπλής σχισμής που συνέλαβε ο Richard Feynman το 1965. Το πείραμα αυτό αποδεικνύει ότι και η ύλη και η ενέργεια μπορούν να εμφανίζουν  χαρακτηριστικά των σωματιδίων αλλά και των κυμάτων.

Για να χρησιμοποιήσουμε απλουστευμένη γλώσσα, οι φυσικοί ήθελαν να ερευνήσουν τη φύση των ηλεκτρονίων και να προσδιορίσουν αν ένα ηλεκτρόνιο είναι σωματίδιο (ύλη) ή κύμα (ενέργεια).  Μέχρι τότε η άποψη που επικρατούσε ήταν πως τα ηλεκτρόνια ήταν σωματίδια (κομματάκια ύλης).  Κατά τη διάρκεια του πειράματος, όταν οι επιστήμονες βρισκόντουσαν μέσα στο δωμάτιο και παρατηρούσαν το ηλεκτρόνιο, αυτό συμπεριφερόταν σαν ένα σωματίδιο, επιβεβαιώνοντας τις προσδοκίες τους. Όταν έφευγαν από το δωμάτιο και βιντεοσκοπούσαν τη δραστηριότητα, το ηλεκτρόνιο συμπεριφερόταν σαν ένα απροσδιόριστο κύμα. Κατέληξαν επομένως, ότι η συνειδητότητα του παρατηρητή μέσα από τις προσδοκίες του, συντρίβει την κυματοσυνάρτηση, μετατρέποντάς την από μία κυματοειδή μορφή που βρίσκεται μέσα σε ένα πεδίο πιθανοτήτων, σε μια συγκεκριμένη μορφή σωματιδίου. Δείτε το πείραμα

Το συμπέρασμα αυτό μας ενδιαφέρει γιατί μας βοηθά να κατανοήσουμε ότι αυτό που περιμένουμε να συμβεί και αυτό που παρατηρούμε όντως επηρεάζουν το πώς λειτουργεί η πραγματικότητα. Η πραγματικότητα δεν είναι ούτε σωματίδιο, ούτε κύμα. Είναι και τα δύο και κανένα από τα δύο ταυτόχρονα! Επομένως, έχουμε τη δύναμη να συν-δημιουργήσουμε την πραγματικότητά μας.

Καθώς καθημερινά παρατηρούμε την πραγματικότητά μας και τον εαυτό μας, συντρίβουμε την κυματοσυνάρτηση ξανά και ξανά, δημιουργώντας μια κατάσταση ίδια, χωρίς αλλαγή. Κι΄αυτό γιατί βλέπουμε τα πράγματα μέσα από το ίδιο πρίσμα. Έτσι εμποδίζουμε τις άλλες πιθανότητες από το να εμφανιστούν. Η περιορισμένη οπτική μας δημιουργεί μια προκατειλημμένη αντίληψη, η οποία με τη σειρά της φιλτράρει αυτό που είμαστε σε θέση να βιώσουμε. Το πώς βλέπουμε τη ζωή είναι αποτέλεσμα του τρόπου με τον οποίο καθημερινά συντρίβουμε τις κυματοσυναρτήσεις. Βλέπουμε αυτό που περιμένουμε να δούμε σύμφωνα με τις απόψεις, τις πεποιθήσεις και τις σκέψεις μας.

Όταν μάθουμε να μπαίνουμε στην κατάσταση καθαρής συνειδητότητας, μπορούμε να επαναφέρουμε την κυματοσυνάρτηση σε ρευστή κατάσταση και να ανοίξουμε και πάλι όλες τις πιθανότητες. Εκεί που πρώτα υπήρχε μια συμπαγής και άκαμπτη σχέση αιτίου και αποτελέσματος, έχουμε τη δυνατότητα να βιώσουμε αλλαγές σε οτιδήποτε επιθυμούμε.

" Η πραγματικότητα είναι τόσο μεγάλη που δεν υπάρχει τρόπος να τη δούμε ολόκληρη από τη μικρή θέση μας στο σύμπαν. Προσπαθούμε να χωρέσουμε όλο το απέραντο σύμπαν μέσα στα μικρά μας κουτάκια. Οποιοδήποτε βάσανο πιστεύετε για τον εαυτό σας είναι απατηλό. Είναι ένα μικροσκοπικό κουτί που συνεχίζετε να εμψυχώνετε με το να το πιστεύετε. Όσο ενισχύετε τις ίδιες σκέψεις, τόσο η πραγματικότητά σας γίνεται όλο και πιο στερεή. "

 - Lyssa Danehy deHart

Επίπεδο 2: 

Ζώντας Κβαντικά

Το σεμινάριο αυτό διευρύνει τη συνειδητότητα και επιταχύνει την εξέλιξη, επαναπροσδιορίζοντας το τι είναι εφικτό και ξεπερνώντας την έννοια του "αδύνατου".

Σε συνέχεια του σεμιναρίου Ανοιχτοί Δρόμοι 1 (Ανασύσταση του πεδίου πιθανοτήτων), μαθαίνουμε νέους τρόπους να αξιοποιούμε τις δυνατότητες των κβαντικών πεδίων για να βελτιώνουμε τη ζωή μας σε όλους τους τομείς.

Σε αυτό το τρίωρο σεμινάριο θα παρουσιάσουμε νέες γνώσεις και τεχνικές: 

 • Ένα μοντέλο για τη δομή των ενεργειακών μας σωμάτων που μας βοηθά να ξεφύγουμε από τους περιορισμούς του φυσικού σώματος.

 • Δύο ενεργειακά κέντρα (τσάκρας) που βρίσκονται έξω από το σώμα και τις δυνατότητές τους.

 • Τι είναι τα μορφικά πεδία και πώς να τα χρησιμοποιούμε μέσα από συγκεκριμένες τεχνικές.

Απευθύνεται σε εναλλακτικούς θεραπευτές, σε όσους ενδιαφέρονται να εμβαθύνουν τις πρακτικές τους γνώσεις πάνω στα κβαντικά πεδία, αλλά και τον καθένα που θέλει να ζει με περισσότερη ευκολία και να έχει τον έλεγχο της ζωής του.

Προαπαιτούμενο:
Σεμινάριο Ανοιχτοί Δρόμοι Επίπεδο 1

Εισηγήτρια: Έφη Χαλκιώτη, Κβαντική θεραπεύτρια

Οικονομική επένδυση: 35€

Δηλώσεις συμμετοχής και περισσότερες πληροφορίες

    στο τηλ. 693 220 6665.

 

Φως Ένδον

Κέντρο Προσωπικής Βελτίωσης

Π.Ε.Ο. Κορίνθου-Πατρών 73Α

Άσσος Κορινθίας 20006

Τηλ.:  693 220 6665

Email: fosendon@gmail.com

Facebook logo

© 2014-2020  Φως Ένδον

TOP

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now