Access Consciousness®

Η μέθοδος Access Consciousness (Πρόσβαση στη Συνειδητότητα) είναι ένα σύνολο εργαλείων και τεχνικών, που μας επιτρέπει να δημιουργήσουμε ότι επιθυμούμε με ένα διαφορετικό και ευκολότερο τρόπο και να αλλάξουμε στη ζωή μας ότι δεν είχαμε μπορέσει να αλλάξουμε μέχρι σήμερα!


Η αλλαγή μπορεί να αφορά στη σωματική και συναισθηματική μας υγεία, στην ψυχική μας υγεία, στις σχέσεις μας, στην ερωτική μας ζωή, στα οικονομικά μας, στην καριέρα μας, κτλ. Η νέα αυτή επαναστατική μέθοδος, η οποία ξεκίνησε το 1990 από την Αμερική, έχει ήδη εξαπλωθεί σε 170 χώρες ανά τον κόσμο.

Μια διαδικασία σώματος Access Consciousness είναι μια πρακτική μέθοδος που χρησιμοποιεί την τοποθέτηση των χεριών σε διάφορες θέσεις στο σώμα και στη συνέχεια ζητά συγκεκριμένες ενέργειες να τρέξουν σε κάθε σημείο.

 

Αυτές οι διαδικασίες διευκολύνουν το σώμα να επιστρέψει στις σωστές λειτουργίες του και βοηθούν στην επισκευή και τη μακροζωία του σώματος. Οι ενέργειες είναι οι φυσικές ενέργειες που τα σώματα έχουν και στις οποίες έχουν πρόσβαση από παντού στο σύμπαν.

Access Bars

Tα Αccess Bars είναι 32 σημεία στο κεφάλι που αποθηκεύουν κάθε καταγραφή που έγινε στη ζωή μας. Κατά τη διάρκεια μιας συνεδρίας Access Bars, ο θεραπευτής αγγίζει ελαφρά τα συγκεκριμένα σημεία, διαχέοντας έτσι το ηλεκτρομαγνητικό φορτίο που είναι συσσωρευμένο στο μυαλό μας από σκέψεις, συναισθήματα και πεποιθήσεις, που μας μπλοκάρουν και έχουν σαν αποτέλεσμα να επαναλαμβάνουμε τα ίδια μοτίβα στη ζωή μας ξανά και ξανά.


Η τεχνική Access Bars μας απελευθερώνει από τα όρια που έχουμε βάλει από μόνοι μας στο σώμα μας και στον εαυτό μας. Είναι σαν να πατάμε το κουμπί διαγραφής στον υπολογιστή και να καθαρίζουμε τον σκληρό δίσκο από τα άχρηστα αρχεία.

Επισκευή Σώματος (MTVSS Process)

Ένα από τα πιο δυναμικά εργαλεία της Αccess Consciousness. Το MTVSS επιλέγεται για την κατάργηση σχεδόν οποιουδήποτε τρόπου ο οργανισμός δυσλειτουργεί. Ενεργοποιεί το ανοσοποιητικό σύστημα και δημιουργεί γαλήνη και ευκολία στο σώμα, καθώς οι περιορισμοί που έχουν κλειδωθεί στα κύτταρα απελευθερώνονται. Το MTVSS μπορεί να χρησιμοποιηθεί με πολλούς διαφορετικούς τρόπους και κάθε φορά δημιουργεί μια διαφορετική δυνατότητα.

Διαγραφή Λιποκυττάρων

Τα λιποκύτταρα αποθηκεύουν ένα σωρό από καταπιεσμένα συναισθήματα, τραυματικές εμπειρίες και μνήμες. Το λίπος δημιουργεί ένα τοίχο προστασίας από τον έξω κόσμο αλλά και από τον ίδιο μας τον εαυτό, εμποδίζοντάς μας να έχουμε υγιείς σχέσεις, ερωτικούς συντρόφους, ακόμα και επαγγελματική επιτυχία. Διαγράφοντας όλα αυτά από τα λιποκύτταρα μπορούμε να:

  • χάσουμε βάρος

  • αναγνωρίσουμε τη δύναμή μας, την αξία μας και το ότι είμαστε σημαντικοί.

  • απαλλαχθούμε από αυτοκαταστροφικές τάσεις και συνήθειες.

  • αποκτήσουμε μια υγιέστερη προσωπική και σωματική εικόνα.

Ενεργειακό Facelift - Αναζωογόνηση Προσώπου

Το Access Energetic Facelift είναι ένας θαυμάσιος τρόπος για να αναζωογονήσετε το πρόσωπο και να αντιστρέψετε τα σημάδια της γήρανσης στο πρόσωπο και σε όλο το σώμα. Το ήπιο άγγιγμα που εφαρμόζεται στο πρόσωπο και το λαιμό σας μεταδίδει πολλές διαφορετικές ενέργειες ταυτόχρονα, που συνεργάζονται με τα κύτταρα του σώματός σας για να αποκαταστήσουν και να αναζωογονήσουν την εμφάνισή σας.

Η διαδικασία βελτιώνει το δέρμα, τις ρυτίδες, τις σακούλες κάτω από τα μάτια, την όραση, αντιστρέφει τη χαλάρωση, τρέφει τα μαλλιά, μειώνει σημάδια και κοκκινιλες, και πολλά άλλα!

Το πρόσωπό μας αντικατοπτρίζει τις απόψεις μας για τη γήρανση, το πέρασμα του χρόνου και όλα εκείνα για τα οποία κρίνουμε και απορρίπτουμε τον εαυτό μας και τους άλλους. Μήπως η γήρανση δεν είναι παρά μια πεποίθηση;

Η Access Consciousness περιλαμβάνει πληθώρα θεραπειών - διαδικασιών σώματος για κάθε ανάγκη. 

Ελάτε σε επαφή μαζί μας για να συζητήσουμε τι χρειάζεστε και πώς μπορούμε να συνεισφέρουμε σ' αυτό. 

Εξάλειψη της Ασυνείδητης Μίμησης

Πόσες φορές δεν έχουμε προσπαθήσει να ταιριάξουμε με τους άλλους περιορίζοντας δικές μας πλευρές και κάνοντας αυτό που κάνει ή αυτό που είναι κάποιος άλλος; Μήπως έχουμε ασυνείδητα συνδέσει την αγάπη, την κατανόηση και την αποδοχή με το να μιμούμαστε την οικογένειά μας, τους φίλους, ή το σύντροφό μας; Aυτό συμπεριλαμβάνει ακόμα και το να κάνουμε δικά μας σωματικά προβλήματα, ασθένειες, φοβίες, τάσεις και περιορισμούς των άλλων. Μήπως ήρθε η ώρα να επιτρέψουμε στον εαυτό μας να είναι αυτό που πραγματικά είναι, χωρίς να φοβόμαστε; 

Αυτή η διαδικασία ξεκινά να ξεκλειδώνει και να αποδεσεμεύει αυτά που έχουμε πάρει από τους άλλους, ώστε να μπορέσουμε να αρχίσουμε να δημιουργούμε τη ζωή και το σώμα που θέλουμε.

Οι εναλλακτικές θεραπείες δεν αποσκοπούν στο να υποκαταστήσουν την ιατρική ή να αποτρέψουν κάποιον από το να ακολουθήσει ιατρική φροντίδα. Οι ενεργειακοί  θεραπευτές δεν είναι γιατροί ή ψυχολόγοι, δεν κάνουν διάγνωση, δεν συνταγογραφούν φάρμακα και δεν αλλάζουν την τρέχουσα θεραπευτική αγωγή που ακολουθεί ο πελάτης. Τα αποτελέσματα εξαρτώνται από τον κάθε οργανισμό. Κάθε θεραπεία που προσφέρεται σ'αυτόν τον ιστότοπο γίνεται με την παραδοχή ότι ο πελάτης είναι ενημερωμένος για τα παραπάνω και έχει την πλήρη ευθύνη για την υγεία του.

Φως Ένδον

Κέντρο Προσωπικής Βελτίωσης

Π.Ε.Ο. Κορίνθου-Πατρών 73Α

Άσσος Κορινθίας 20006

Τηλ.:  693 220 6665

Email: fosendon@gmail.com

Facebook logo

© 2014-2020  Φως Ένδον

TOP

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now